CDM 68610 ESD

préselt táblák

Szín: 
fekete

Üvegpaplan és nagy szilárdságú műgyantarendszer kompozitja, mely 300 °C-ig hőálló. Elektromosan vezető polimer. Az üvegpaplan szerkezet minimalzálja a delaminációt.

DOCA-ABS

extrudált rudak és táblák

Szín: 
natúr, szürke

Alap változat, rúd és tábla elérhetőségben. Jól forgácsolható, galvanizálható, ragasztható, hőformázható. Tartósan használható -40°-tól + 80°C-ig. Rövid ideig elviseli a 100°C körüli hőmérsékletet is.

DOCA-ABS R

extrudált táblák

Szín: 
fekete

A natúr változat színezett és regenerátumot tartalmazó változata.

DOCA-PPE

extrudált rudak és táblák

Szín: 
szürke

Töltetlen, erősítetlen polifenilénéter. Kiváló hidrolízisálló, elhanyagolhatóan kis vizfelvétellel rendelkezik. Kiválóan ellenáll a savaknak, lúgoknak. Jó a hő-öregedés állósága. Az elektronikai alkalmazásoktól kezdve az autóiparig számos helyen alkalmazzák, kihasználva a mechanikai jellemzők és a kémiai stabilitás kiváló kombinációját.

DOCA-PPE GF30

extrudált rudak és táblák

Szín: 
natúr

A natúr PPE kedvező tulajdonságai kiegészülnek az üvegszálerősítés miatt nagyobb merevséggel, mérettartással, keménységgel.

DOCA-PVDF

extrudált rudak és táblák

Szín: 
natúr

Kristályos szerkezetû, erősítetlen polivinilidénfluorid (PVDF). Jó mechanikai, hő- és elektromos tulajdonságai mellett kiemelkedik a vegyszerállósága.

DOCA-PVDF ELS

extrudált rudak és táblák

Szín: 
fekete

Rendelésre. Szénszálakat is tartalmazó PVDF. Elektrosztatikai disszipatív anyag. Kiváló vegyszerállóságú. A szénszál tartalomnak köszönhetően a mérettartása is jobb, mint a natúr anyagoké. Felületi ellenállás: 104 Ω.

DOCACETAL C

extrudált rudak, táblák, csövek

Szín: 
fehér, fekete, kék, piros, sárga, zöld

A polioximetilének közül az extrudált, töltetlen ko-polimer változat. Ez a fajta POM jobban ellenáll a hőöregedésnek, mint a POM-H, továbbá hidrolízisálló, bírja az erős lúgokat is. Korlátozott méretválasztékban rendelhető szinek: kék, sárga, zöld, piros.

DOCACETAL C ELS

extrudált rudak, táblák

Szín: 
fekete

Az alap POM C mátrix szerkezetbe társított vezetőképes anyag eredményezi, hogy a termék az elektromos töltéseket elvezeti. A natúr POM C-hez képest a termék térfogati és felületi ellenállása négy-öt nagyságrenddel kisebb.

DOCACETAL C Esd

extrudált rudak, táblák

Szín: 
natúr (bézs)

Az alap POM C mátrix szerkezetbe társított vezetõképes anyag eredményezi, hogy a termék az elektromos töltéseket elvezeti. A natúr POM C-hez képest a termék felületi és térfogati ellenállása három-négy nagyságrenddel kisebb.

DOCACETAL C GF25

extrudált rudak, táblák

Szín: 
natúr, fekete

Az üvegszál töltésnek köszönhetően a POM C mechanikai jellemzői változnak. Merevebb, mérettartóbb a termék, mint a natúr változat.

DOCACETAL C ID

extrudált rudak, táblák

Szín: 
szürke, kék

A POM C élelmiszeriparban használt olyan változata, mely indukciósan érzékelhető töltőanyagot tartalmaz. Az anyag részecskéi szűrhetők. A tisztítószereknek jól ellenáll.